Video brenda xhamisë, Ahmed Kalaja denoncon oficerin e policisë, shantazhoi besimtarët

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:30

Video brenda xhamisë, Ahmed Kalaja denoncon oficerin e policisë, shantazhoi besimtarët

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:30

Ahmed Kalaja, imami i xhamisë Dine Hoxha në Tiranë ka denoncuar një efektiv të Drejtorisë së Antiterrorit për sjellje agresive dhe për gjuhë fyese brenda ambienteve të kultit. Historia nisi kur Kalaja dhe besimtarët e xhamisë në rrugën e Kavajës denoncuan shpërndarjen e disa fletëpalosjeve të cilat ngrinin pikëpyetje mbi muajin e shenjtë të Ramazanit.

Video brenda xhamisë, Ahmed Kalaja denoncon oficerin e policisë, shantazhoi besimtarët

Publikuar më: 1/7/2022, ora 15:30

Ahmed Kalaja, imami i xhamisë Dine Hoxha në Tiranë ka denoncuar një efektiv të Drejtorisë së Antiterrorit për sjellje agresive dhe për gjuhë fyese brenda ambienteve të kultit. Historia nisi kur Kalaja dhe besimtarët e xhamisë në rrugën e Kavajës denoncuan shpërndarjen e disa fletëpalosjeve të cilat ngrinin pikëpyetje mbi muajin e shenjtë të Ramazanit.