Video e grabitjes së bankës në Koplik, 2 minuta aksion nga 3 autorët e maskuar

Përditësuar më: 5/6/2022, ora 17:20

Video e grabitjes së bankës në Koplik, 2 minuta aksion nga 3 autorët e maskuar

Përditësuar më: 5/6/2022, ora 17:20

A2 CNN ka siguruar pamjet e grabitjes së bankës së nivelit të dytë në Koplik rreth 3 javë më parë. 3 personat e maskuar dhe me armë kanë arritur të kryejnë grabitjen brenda 120 sekondave.

Video e grabitjes së bankës në Koplik, 2 minuta aksion nga 3 autorët e maskuar

Përditësuar më: 5/6/2022, ora 17:20

A2 CNN ka siguruar pamjet e grabitjes së bankës së nivelit të dytë në Koplik rreth 3 javë më parë. 3 personat e maskuar dhe me armë kanë arritur të kryejnë grabitjen brenda 120 sekondave.