Videoja e publikuar nga Drejtori i Policisë, Krasniqi: Retorika denigruese është kthyer në kulturë politike

Një detaj që bëri përshtypje sot, madje u përhap edhe si reagim ndaj Drejtorit të Policisë, Ardi Veliu ishte një justifikim prej tij i dhunës ndaj një fëmijë para disa ditësh me argumentin se mamaja e tij kishte një sjellje të dyshimtë dhe për këtë ai nxori një video të çuditshme ku ajo shfaqej me armë në dorë, që në fakt rezultoi të ishte skenë nga një film.