Vijojnë të punojnë, të moshuarit që nuk pranojnë të pleqërojnë

Publikuar më: 9/2/2023, ora 14:56

Vijojnë të punojnë, të moshuarit që nuk pranojnë të pleqërojnë

Publikuar më: 9/2/2023, ora 14:56

Shtëpia e të moshuarve në Gjirokastër nuk është thjesht një strehë ku moshat e treta kanë një vend të ngrohtë për të qëndruar dhe ushqyer.