Vijon bllokimi në Jarinjë dhe Bërnjak, shtetas rusë në pika kufitare. Shqetësohen edhe serbët

Përditësuar më: 24/9/2021, ora 16:55

Vijon bllokimi në Jarinjë dhe Bërnjak, shtetas rusë në pika kufitare. Shqetësohen edhe serbët

Përditësuar më: 24/9/2021, ora 16:55

Protestës në pikat kufitare të Kosovës me Serbinë i janë bashkuar dhe disa shtetas rusë. Kjo ka shqetësuar dhe vetë serbët lokalë, teksa ekspertët e sigurisë paralajmërojnë se situata mund të përshkallëzojë dhe të marrë përmasa të rrezikshme.

Vijon bllokimi në Jarinjë dhe Bërnjak, shtetas rusë në pika kufitare. Shqetësohen edhe serbët

Përditësuar më: 24/9/2021, ora 16:55

Protestës në pikat kufitare të Kosovës me Serbinë i janë bashkuar dhe disa shtetas rusë. Kjo ka shqetësuar dhe vetë serbët lokalë, teksa ekspertët e sigurisë paralajmërojnë se situata mund të përshkallëzojë dhe të marrë përmasa të rrezikshme.