Vijon bllokimi në Jarinjë dhe Bërnjak, shtetas rusë në pika kufitare, shqetësohen edhe serbët

Publikuar më: 24/9/2021, ora 10:19

Vijon bllokimi në Jarinjë dhe Bërnjak, shtetas rusë në pika kufitare, shqetësohen edhe serbët

Publikuar më: 24/9/2021, ora 10:19

Jarinja dhe Bërnjaku, dy pikat kufitare në veri të Kosovës, vijojnë të qëndrojnë të bllokuara nga protestuesit. Ata kanë ngritur kampe dhe nuk pranojnë të largohen nga aty pa u hequr masa e reciprocitetit për targat.

Vijon bllokimi në Jarinjë dhe Bërnjak, shtetas rusë në pika kufitare, shqetësohen edhe serbët

Publikuar më: 24/9/2021, ora 10:19

Jarinja dhe Bërnjaku, dy pikat kufitare në veri të Kosovës, vijojnë të qëndrojnë të bllokuara nga protestuesit. Ata kanë ngritur kampe dhe nuk pranojnë të largohen nga aty pa u hequr masa e reciprocitetit për targat.