Vijon eksodi i rusëve, radhë të gjatë në kufijtë tokësorë, me mijëra kalime në ditë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 17:08

Vijon eksodi i rusëve, radhë të gjatë në kufijtë tokësorë, me mijëra kalime në ditë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 17:08

Vijon eksodi i meshkujve rusë që i frikësohen rekrutimit në luftën në Ukrainë. Radhë të gjata automjetesh janë krijuar në kufijtë me Gjeorgjinë, Finlandën dhe Kazakistanin, ndërsa fluturimet drejt vendeve ku udhëtohet pa vizë kanë prekur vlera rekord. Sipas raportimeve rusët e arrestuar në protesta po marrin fletë thirrjet për mobilizim.

Vijon eksodi i rusëve, radhë të gjatë në kufijtë tokësorë, me mijëra kalime në ditë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 17:08

Vijon eksodi i meshkujve rusë që i frikësohen rekrutimit në luftën në Ukrainë. Radhë të gjata automjetesh janë krijuar në kufijtë me Gjeorgjinë, Finlandën dhe Kazakistanin, ndërsa fluturimet drejt vendeve ku udhëtohet pa vizë kanë prekur vlera rekord. Sipas raportimeve rusët e arrestuar në protesta po marrin fletë thirrjet për mobilizim.