Vijon kriza SHBA-Iran, nis gjyqi kundër Trump dhe Putin “blindon” pushtetin

Një javë më parë, skenari i një lufte të re në Lindjen e Mesme pushtoi titujt dhe mendjet e qytetarëve në të gjithë botën. Por, edhe më optimistët, ata që besuan se zgjidhja ushtarake e një konflikti, i përket një kohe të kaluar tashmë, provuan më shumë se kurrë ndjesinë se po jetojmë në një botë tepër të rrezikshme.