Vijon përmirësimi i kushteve të motit, reshje të izoluara në jug

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:04

Vijon përmirësimi i kushteve të motit, reshje të izoluara në jug

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:04

Parashikimi i motit për nesër dhe tre ditët në vijim vjen në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja.

Vijon përmirësimi i kushteve të motit, reshje të izoluara në jug

Publikuar më: 23/11/2021, ora 20:04

Parashikimi i motit për nesër dhe tre ditët në vijim vjen në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja.