Vijon procesi i vaksinimit, sot marrin dozën grupmosha 70-79 vjeç

Vijon procesi i vaksinimit masiv në vendin tonë. Sipas gazetarit të A2, Armend Pire, ditën e sotme, duke qenë se është një ditë me shi dhe gjithashtu një ditë feste, nuk shihen radhët që janë parë në ditët e mëparshme.