Vijon rritja e çmimeve, të reduktohet TVSH për ushqimet

Publikuar më: 28/9/2021, ora 22:30

Vijon rritja e çmimeve, të reduktohet TVSH për ushqimet

Publikuar më: 28/9/2021, ora 22:30

Rritja e çmimeve në tregun nuk ka përfunduar ende, madje do të shtrihet në mallra dhe shërbime të tjera, duke ndikuar në shtrenjtimin e kostove të jetesës për shqiptarët. Teksa shifra e fundit zyrtare e inflacionit, ajo prej 2.4% në muajin Gusht normalisht është një tregues i performancës së mirë të ekonomisë, sipas ekspertëve, janë faktorë të tjerë që kanë ndikuar në rritjen e tij.

Vijon rritja e çmimeve, të reduktohet TVSH për ushqimet

Publikuar më: 28/9/2021, ora 22:30

Rritja e çmimeve në tregun nuk ka përfunduar ende, madje do të shtrihet në mallra dhe shërbime të tjera, duke ndikuar në shtrenjtimin e kostove të jetesës për shqiptarët. Teksa shifra e fundit zyrtare e inflacionit, ajo prej 2.4% në muajin Gusht normalisht është një tregues i performancës së mirë të ekonomisë, sipas ekspertëve, janë faktorë të tjerë që kanë ndikuar në rritjen e tij.