Viktima e pestë nga gripi, humb jetën nëna dhe foshnja e saj – A2

Viktima e pestë nga gripi, humb jetën nëna dhe foshnja e saj

Gripi shënon viktimën e pestë në Shqipëri. Një 36-vjeçare shtatzënë me binjakë, ka humbur jetën së bashku me një nga foshnjat.

Shkarkoni aplikacionin e A2