Viktimat e aksidenteve rrugore, Policia: Gjobat jo qëllim, apel shoferëve dhe këmbësorëve

Publikuar më: 21/11/2021, ora 16:01

Viktimat e aksidenteve rrugore, Policia: Gjobat jo qëllim, apel shoferëve dhe këmbësorëve

Publikuar më: 21/11/2021, ora 16:01

Një aksident i improvizuar në sheshin “Italia” në kryeqytet ishte pjesë e dekorit të një aktiviteti ndërgjegjësues në ditën botërore të përkujtimit të viktimave të trafikut rrugor. Në luftën kundër bilanceve të egra të aksidenteve rrugore në vend, apeli shtetëror është i njëjti.

Viktimat e aksidenteve rrugore, Policia: Gjobat jo qëllim, apel shoferëve dhe këmbësorëve

Publikuar më: 21/11/2021, ora 16:01

Një aksident i improvizuar në sheshin “Italia” në kryeqytet ishte pjesë e dekorit të një aktiviteti ndërgjegjësues në ditën botërore të përkujtimit të viktimave të trafikut rrugor. Në luftën kundër bilanceve të egra të aksidenteve rrugore në vend, apeli shtetëror është i njëjti.