“Viktimat” e Ramës, mesazhe në kod, Braçes dhe Ballës nuk i del marazi

Ndryshimet e bëra në Qeveri si dhe në kupolën drejtuese të Partisë Socialiste kanë shkaktuar hatërmbetje të reja brenda radhëve të saj. Erion Braçe ka zgjedhur rrjetet sociale për të treguar mërinë e tij ndërsa mbështetësit e Taulant Ballës u treguan më të drejtpërdrejtë me Edi Ramën.