Virozat dhe fruthi, mjekja: Më pak raste se vjet – A2

Virozat dhe fruthi, mjekja: Më pak raste se vjet

Mjeke Entela Ramosacaj ishte e ftuar në “Ditarin” në A2CNN ku foli për virozat e stinës dhe rrezikun që paraqesin.