Virozat e stinës, mjekët rekomandojnë konsumimin e lëngjeve dhe kujdes me higjienën

Publikuar më: 15/6/2022, ora 10:11

Virozat e stinës, mjekët rekomandojnë konsumimin e lëngjeve dhe kujdes me higjienën

Publikuar më: 15/6/2022, ora 10:11

Jo vetëm dimri sjell me vete viroza të stinës, të ftohtë, temperaturë, grip apo edhe alergji. Çdokush mund të ftohet edhe në verë, pavarësisht temperaturave të larta, madje në jo pak raste, fëmijë e të rritur, ftohen pikërisht nga luhatja e temperaturave, sidomos nga kalimi nga një ambient i brendshëm i freskët, në vapën e nxehtë jashtë. Por çfarë duhet të kemi kujdes në këtë periudhë? Këshillat i dha në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN Besar Hysi, mjek pranë qendrës shëndetësore nr 6 në Tiranë.

Virozat e stinës, mjekët rekomandojnë konsumimin e lëngjeve dhe kujdes me higjienën

Publikuar më: 15/6/2022, ora 10:11

Jo vetëm dimri sjell me vete viroza të stinës, të ftohtë, temperaturë, grip apo edhe alergji. Çdokush mund të ftohet edhe në verë, pavarësisht temperaturave të larta, madje në jo pak raste, fëmijë e të rritur, ftohen pikërisht nga luhatja e temperaturave, sidomos nga kalimi nga një ambient i brendshëm i freskët, në vapën e nxehtë jashtë. Por çfarë duhet të kemi kujdes në këtë periudhë? Këshillat i dha në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN Besar Hysi, mjek pranë qendrës shëndetësore nr 6 në Tiranë.