Visar Ymeri: Kurti të zbresë me këmbë në tokë, me disa kandidatë ka ofenduar qytetarët dhe aktivistët e Vetëvendosjes

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:16

Visar Ymeri: Kurti të zbresë me këmbë në tokë, me disa kandidatë ka ofenduar qytetarët dhe aktivistët e Vetëvendosjes

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:16

Ish-kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje dhe një prej bashkëpunëtorëve të dikurshëm më të ngushtë të Albin Kurtit, tha se kryeministri i Kosovës ka shumë punë për të bërë pas humbjes së dukshme në zgjedhjet lokale. Sipas Ymerit, ndryshimet në PDK dhe LDK ia kanë bërë të pamundur Kurtit që të akuzojë ish-liderët e këtyre partive. Ymeri thotë se gjatë këtyre muajve të qeverisjes, Vetëvendosje nuk ka treguar gatishmëri për t’i zbatuar premtimet me të cilat mori pushtetin, që kryesisht përqendroheshin te lufta ndaj korrupsionit dhe rritja e vendeve të punës.

Visar Ymeri: Kurti të zbresë me këmbë në tokë, me disa kandidatë ka ofenduar qytetarët dhe aktivistët e Vetëvendosjes

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:16

Ish-kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje dhe një prej bashkëpunëtorëve të dikurshëm më të ngushtë të Albin Kurtit, tha se kryeministri i Kosovës ka shumë punë për të bërë pas humbjes së dukshme në zgjedhjet lokale. Sipas Ymerit, ndryshimet në PDK dhe LDK ia kanë bërë të pamundur Kurtit që të akuzojë ish-liderët e këtyre partive. Ymeri thotë se gjatë këtyre muajve të qeverisjes, Vetëvendosje nuk ka treguar gatishmëri për t’i zbatuar premtimet me të cilat mori pushtetin, që kryesisht përqendroheshin te lufta ndaj korrupsionit dhe rritja e vendeve të punës.