Vitali Klitschko, kampioni i botës në boks dhe simbol i qëndresës ukrainase

Publikuar më: 19/7/2022, ora 07:34

Vitali Klitschko, kampioni i botës në boks dhe simbol i qëndresës ukrainase

Publikuar më: 19/7/2022, ora 07:34

Vitali Klitschko ish-boksieri profesionist, njihet ndryshe si kampioni i botës në peshat e rënda. Ai dhe vëllai i tij Volodimir, u dashuruan me boksin që në fëmijëri dhe më pas prekën famën, duke u bërë boksierët më të suksesshëm në botë. Vitali Klitschko e filloi karrierën politike në vitin 2006 dhe në 25 maj 2014 u zgjodh për herë të parë kryetar i Bashkisë së Kievit dhe u rizgjodh sërish në 2015

Vitali Klitschko, kampioni i botës në boks dhe simbol i qëndresës ukrainase

Publikuar më: 19/7/2022, ora 07:34

Vitali Klitschko ish-boksieri profesionist, njihet ndryshe si kampioni i botës në peshat e rënda. Ai dhe vëllai i tij Volodimir, u dashuruan me boksin që në fëmijëri dhe më pas prekën famën, duke u bërë boksierët më të suksesshëm në botë. Vitali Klitschko e filloi karrierën politike në vitin 2006 dhe në 25 maj 2014 u zgjodh për herë të parë kryetar i Bashkisë së Kievit dhe u rizgjodh sërish në 2015