Viti i Ri 2022, festime në disa qytete kryesore të vendit

Publikuar më: 1/1/2022, ora 12:57

Viti i Ri 2022, festime në disa qytete kryesore të vendit

Publikuar më: 1/1/2022, ora 12:57

Atmosfera festive e mbushur me fishekzjarrë dhe koncerte në disa nga sheshet kryesore të Shqipërisë.