Viti i Ri 2022, pritet me spektakël fishekzjarrësh dhe koncert në shesh

Publikuar më: 1/1/2022, ora 12:53

Viti i Ri 2022, pritet me spektakël fishekzjarrësh dhe koncert në shesh

Publikuar më: 1/1/2022, ora 12:53

Një vit i rrethuar nga pandemia, por që sërish nuk ndali festën e qytetarëve, të cilët u mblodhën në sheshin “Skënderbej”, ku pritën vitin e ri 2022. Spektakli i fishekzjarrëve u shoqërua me urimet për një vit më të mirë, ndërsa bashkia e Tiranës organizoi një koncert festiv.

Viti i Ri 2022, pritet me spektakël fishekzjarrësh dhe koncert në shesh

Publikuar më: 1/1/2022, ora 12:53

Një vit i rrethuar nga pandemia, por që sërish nuk ndali festën e qytetarëve, të cilët u mblodhën në sheshin “Skënderbej”, ku pritën vitin e ri 2022. Spektakli i fishekzjarrëve u shoqërua me urimet për një vit më të mirë, ndërsa bashkia e Tiranës organizoi një koncert festiv.