Viti i ri akademik, dekanë të fakulteteve: Të pavaksinuarit nuk do të jenë fizikisht në auditorë

Edhe stafet akademike u bëjnë thirrje studentëve që të vaksinohen përpara nisjes së vitit të ri akademik. Ndërsa u kujtojnë dhe kushtëzimet për të ndjekur fizikisht studimet.