Viti i ri akademik dhe detyrimi për t’u vaksinuar. Çfarë mendojnë studentët?

Publikuar më: 18/10/2021, ora 13:11

Viti i ri akademik dhe detyrimi për t’u vaksinuar. Çfarë mendojnë studentët?

Publikuar më: 18/10/2021, ora 13:11

Gazetari Armend Pire sjell zërin e studentëve që këtë vit akademik duhet të prezantojnë një vërtetim vaksinimi në derën e fakultetit.