Viti i ri akademik, Manastirliu: Studentët dhe pedagogët duhet të vaksinohen brenda 11 tetorit

Publikuar më: 20/9/2021, ora 21:03

Viti i ri akademik, Manastirliu: Studentët dhe pedagogët duhet të vaksinohen brenda 11 tetorit

Publikuar më: 20/9/2021, ora 21:03

Viti i ri akademik në arsimin e lartë do të nisë më 11 tetor dhe studentët dhe pedagogët duhet të vaksinohen brenda asaj date me të dy dozat. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë më shumë se 66 për qind e pedagogëve, mësuesve dhe edukatorëve janë vaksinuar me të dy dozat, por kjo nuk mjafton për fillimin normal të vitit të ri akademik.

Viti i ri akademik, Manastirliu: Studentët dhe pedagogët duhet të vaksinohen brenda 11 tetorit

Publikuar më: 20/9/2021, ora 21:03

Viti i ri akademik në arsimin e lartë do të nisë më 11 tetor dhe studentët dhe pedagogët duhet të vaksinohen brenda asaj date me të dy dozat. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë më shumë se 66 për qind e pedagogëve, mësuesve dhe edukatorëve janë vaksinuar me të dy dozat, por kjo nuk mjafton për fillimin normal të vitit të ri akademik.