Viti i ri akademik, mësimi online nga studentët dhe parashikimet buxhetore për arsimin

Aktivisti i “Qëndresës qytetare”, Rigels Xhemollari tregon në A2 çfarë pritet nga kjo lëvizje tashmë që viti i ri akademik ka nisur online.