Viti i ri akademik në rrethe: Universitetet përdorin standarde të ndryshme, fokusi te këshillimi

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:39

Viti i ri akademik në rrethe: Universitetet përdorin standarde të ndryshme, fokusi te këshillimi

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:39

Universitetet në rrethe kanë aplikuar standarde dhe kushte të ndryshme sa i takon, lejimit të studentëve në auditore. Në shumicën e universiteve në rrethe janë lejuar të futen edhe studentët e pavaksinuar, por kjo sipas drejtuesve, është bërë për këshillimin dhe ndërgjegjësimin e tyre për të marrë vaksinën. Ndërsa më shumë se gjysma e studentëve deklarojnë se nuk janë vaksinuar.

Viti i ri akademik në rrethe: Universitetet përdorin standarde të ndryshme, fokusi te këshillimi

Publikuar më: 18/10/2021, ora 15:39

Universitetet në rrethe kanë aplikuar standarde dhe kushte të ndryshme sa i takon, lejimit të studentëve në auditore. Në shumicën e universiteve në rrethe janë lejuar të futen edhe studentët e pavaksinuar, por kjo sipas drejtuesve, është bërë për këshillimin dhe ndërgjegjësimin e tyre për të marrë vaksinën. Ndërsa më shumë se gjysma e studentëve deklarojnë se nuk janë vaksinuar.