Viti i ri shkollor: A quhet i tejkaluar kaosi në regjistrimet dhe çfarë tregon numri i studentëve?

Publikuar më: 7/9/2023, ora 19:50

Viti i ri shkollor: A quhet i tejkaluar kaosi në regjistrimet dhe çfarë tregon numri i studentëve?

Publikuar më: 7/9/2023, ora 19:50

Në lidhje direkte me “Ditari” në A2 CNN, Taulant Muka.

Viti i ri shkollor: A quhet i tejkaluar kaosi në regjistrimet dhe çfarë tregon numri i studentëve?

Publikuar më: 7/9/2023, ora 19:50

Në lidhje direkte me “Ditari” në A2 CNN, Taulant Muka.