Viti i ri shkollor, ekspertët: Bashkëjetesë e re me virusin, shkollat duhen hapur

Publikuar më: 10/8/2020, ora 11:34

Viti i ri shkollor, ekspertët: Bashkëjetesë e re me virusin, shkollat duhen hapur

Publikuar më: 10/8/2020, ora 11:34

Mesi i shtatorit, ne kushte normale do të duhet t’i gjejë nxënësit të ulur në bankat e shkollës. Por të diktuar nga pandemia, ka ende paqartësi për zgjidhjen që do të ndiqet për vitin arsimor edhe pse në këtë komunikim të Ministres së Arsimit u paralajmëruara se po përgatiteshin për dy variantet e mësimdhënies; në shkollë dhe online.

Viti i ri shkollor, ekspertët: Bashkëjetesë e re me virusin, shkollat duhen hapur

Publikuar më: 10/8/2020, ora 11:34

Mesi i shtatorit, ne kushte normale do të duhet t’i gjejë nxënësit të ulur në bankat e shkollës. Por të diktuar nga pandemia, ka ende paqartësi për zgjidhjen që do të ndiqet për vitin arsimor edhe pse në këtë komunikim të Ministres së Arsimit u paralajmëruara se po përgatiteshin për dy variantet e mësimdhënies; në shkollë dhe online.