Viti i ri shkollor me probleme të vjetra, klasa të mbyllura dhe shkolla me dy turne

Publikuar më: 11/9/2023, ora 19:54

Viti i ri shkollor me probleme të vjetra, klasa të mbyllura dhe shkolla me dy turne

Publikuar më: 11/9/2023, ora 19:54

Korrespondentët e A2 CNN, Artin Halili dhe Rigels Malile në një lidhje me Ditarin e mbrëmjes për të folur për ditën e parë të shkollës në sistemin parashkollor në qarkun e Korçës dhe Gjirokastrës dhe problematikat e hasura që nga largimi i nxënësve dhe deri tek mësimi me dy turne.

Viti i ri shkollor me probleme të vjetra, klasa të mbyllura dhe shkolla me dy turne

Publikuar më: 11/9/2023, ora 19:54

Korrespondentët e A2 CNN, Artin Halili dhe Rigels Malile në një lidhje me Ditarin e mbrëmjes për të folur për ditën e parë të shkollës në sistemin parashkollor në qarkun e Korçës dhe Gjirokastrës dhe problematikat e hasura që nga largimi i nxënësve dhe deri tek mësimi me dy turne.