Viti i ri shkollor në Kosovë, Hoti takon kryetarët e qyteteve: Plani i ministrisë ofron siguri për nxënësit

Nxënësit në Kosovë do të rikthehen në klasa në vitin e ri shkollor që nis në shtator. Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar një protokoll me udhëzime të përgjithshme me 3 skenare të mundshme veprimi për zhvillimin e mësimdhënies në kushtet e pandemisë.