Viti i ri shkollor nis rregullisht më 27 shtator, skenarët e tjerë varen nga pandemia

Publikuar më: 18/9/2021, ora 14:32

Viti i ri shkollor nis rregullisht më 27 shtator, skenarët e tjerë varen nga pandemia

Publikuar më: 18/9/2021, ora 14:32

Pas dy javësh përsëritje dhe mësim plotësues, në 27 shtator fillon zyrtarisht shkolla. Ky është viti i dytë arsimor që mësimi mbahet në kushtet e pandemisë dhe me masa anti-Covid. Drejtues të arismit parauniveristar thonë për A2 CNN se mënyra e zhvillimit të mësimit do të varet nga situata epidemiologjike. Shkollat do të vendosin për skenarin që do të aplikojnë në varësi të infektimeve nga koronavirusi.

Viti i ri shkollor nis rregullisht më 27 shtator, skenarët e tjerë varen nga pandemia

Publikuar më: 18/9/2021, ora 14:32

Pas dy javësh përsëritje dhe mësim plotësues, në 27 shtator fillon zyrtarisht shkolla. Ky është viti i dytë arsimor që mësimi mbahet në kushtet e pandemisë dhe me masa anti-Covid. Drejtues të arismit parauniveristar thonë për A2 CNN se mënyra e zhvillimit të mësimit do të varet nga situata epidemiologjike. Shkollat do të vendosin për skenarin që do të aplikojnë në varësi të infektimeve nga koronavirusi.