Viti i ri shkollor, opozita: Problem mbetet buxheti i ulët dhe mungesa e kushteve në shkolla

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:17

Viti i ri shkollor, opozita: Problem mbetet buxheti i ulët dhe mungesa e kushteve në shkolla

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:17

Buxheti i ulët për Arsimin dhe mungesa e kushteve në shkolla janë disa prej problematikave kryesore që u ngritën nga përfaqësuesit e opozitës në nisjen e vitit të ri shkollor. Sipas tyre niveli i ulët arsimor është mes arsyeve përse shqiptarët zgjedhin të largohen nga vendi.

Viti i ri shkollor, opozita: Problem mbetet buxheti i ulët dhe mungesa e kushteve në shkolla

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:17

Buxheti i ulët për Arsimin dhe mungesa e kushteve në shkolla janë disa prej problematikave kryesore që u ngritën nga përfaqësuesit e opozitës në nisjen e vitit të ri shkollor. Sipas tyre niveli i ulët arsimor është mes arsyeve përse shqiptarët zgjedhin të largohen nga vendi.