Viti i tretë pas tërmetit në Durrës, mijëra familje ende pa banesa dhe bonus

Publikuar më: 18/1/2022, ora 16:29

Viti i tretë pas tërmetit në Durrës, mijëra familje ende pa banesa dhe bonus

Publikuar më: 18/1/2022, ora 16:29

Ndonëse kemi hyrë në vitin e tretë pas tërmetit tragjik të nëntorit të vitit 2019, në bashkinë e Durrësit ka ende me mijëra familje që nuk janë rikthyer në apartamentet e tyre të dëmtuara nga lëkundjet e forta. Dhe sikur të mos mjaftojë kjo, prej disa muajsh nuk përfitojnë as bonusin e qirasë.

Viti i tretë pas tërmetit në Durrës, mijëra familje ende pa banesa dhe bonus

Publikuar më: 18/1/2022, ora 16:29

Ndonëse kemi hyrë në vitin e tretë pas tërmetit tragjik të nëntorit të vitit 2019, në bashkinë e Durrësit ka ende me mijëra familje që nuk janë rikthyer në apartamentet e tyre të dëmtuara nga lëkundjet e forta. Dhe sikur të mos mjaftojë kjo, prej disa muajsh nuk përfitojnë as bonusin e qirasë.