Viti më i keq për kancerin e gjirit, 2022 dyfishon rastet, kryeson Fieri dhe në fund Dibra

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:05

Viti më i keq për kancerin e gjirit, 2022 dyfishon rastet, kryeson Fieri dhe në fund Dibra

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:05

Pas pandemisë, 2022 është viti më i keq për rastet e shtuara me kancer gjiri. Onkologët në QSUT flasin për dyfishim të pacientëve dhe ende një pjesë e madhe e tyre shkojnë në faza jo të hershme. Fieri është qyteti i parë në rang vendi për numrin më të lartë të rasteve me këtë kancer, Tirana renditet e katërta, ndërsa më pak kancer gjiri ka në Kukës e Dibër.

Viti më i keq për kancerin e gjirit, 2022 dyfishon rastet, kryeson Fieri dhe në fund Dibra

Publikuar më: 4/10/2022, ora 17:05

Pas pandemisë, 2022 është viti më i keq për rastet e shtuara me kancer gjiri. Onkologët në QSUT flasin për dyfishim të pacientëve dhe ende një pjesë e madhe e tyre shkojnë në faza jo të hershme. Fieri është qyteti i parë në rang vendi për numrin më të lartë të rasteve me këtë kancer, Tirana renditet e katërta, ndërsa më pak kancer gjiri ka në Kukës e Dibër.