Viti nis i ngrohtë, qytetarët e Durrësit në plazh, shijojnë bregdetin

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:38

Viti nis i ngrohtë, qytetarët e Durrësit në plazh, shijojnë bregdetin

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:38

Ditët e para të vitit të ri i kanë gjetur një pjesë të madhe të qytetarëve të Durrësit t’i gëzohen motit të mirë dhe xhirove buzë detit. Plazhi i madh i është e mbushur mesditën e sotme me qindra qytetarë që shijojnë ngrohtësinë e diellit të këtij fillim janari, ndërsa nuk kanë munguar as guximtarët që kanë kane nisur zhytjet e para në det.

Viti nis i ngrohtë, qytetarët e Durrësit në plazh, shijojnë bregdetin

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:38

Ditët e para të vitit të ri i kanë gjetur një pjesë të madhe të qytetarëve të Durrësit t’i gëzohen motit të mirë dhe xhirove buzë detit. Plazhi i madh i është e mbushur mesditën e sotme me qindra qytetarë që shijojnë ngrohtësinë e diellit të këtij fillim janari, ndërsa nuk kanë munguar as guximtarët që kanë kane nisur zhytjet e para në det.