Viza amerikane e Berishës, Rama nuk e harron “të enjten” – A2

Viza amerikane e Berishës, Rama nuk e harron “të enjten”

Denoncimet reciproke mes politikaneve për fotot që kanë dalë në të shkuarën me eksponentë të krimit, me ose pa dijeni, janë kthyer në diçka normale, Edi Rama ka vendosur të tregohet i kujdesshëm.
Ndërsa inspektonte një sipërmarrje që eksportonte bime medicinave kryesisht drejt Shteteve të Bashkuara, kryeministri Edi Rama i ka drejtuar biznesmenit të njëjtën pyetje që i drejtoi të enjten në kuvend ish kryetarit të PD-së. “Ti me vizat amerikane nuk ke probleme? , i tha kryeministri.
Mbështetja e Shteteve të Bashkuara dhe aksesi për të vizituar ato ishte pikë e nxehtë debatesh në seancën e së enjtes.