Vizita e Erdogan në ditën e vdekjes së Skënderbeut, Godole: Aleatët duhet të respektojnë dhe historinë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 20:56

Vizita e Erdogan në ditën e vdekjes së Skënderbeut, Godole: Aleatët duhet të respektojnë dhe historinë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 20:56

Pedagogia e komunikimit Jonila Godole komenton vizitën e presidentit turk, Erdogan në 554 vjetorin e vdekjes së heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Vizita e Erdogan në ditën e vdekjes së Skënderbeut, Godole: Aleatët duhet të respektojnë dhe historinë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 20:56

Pedagogia e komunikimit Jonila Godole komenton vizitën e presidentit turk, Erdogan në 554 vjetorin e vdekjes së heroit kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu.