Vizita e Erdogan në Tiranë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:19

Vizita e Erdogan në Tiranë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:19

Gazetarët e A2 CNN, Klevin Muka dhe Julian Kasapi, japin detaje mbi agjendën e vizitës së Presidentit të Turqisë dhe akset që bllokohen si pasojë e kësaj vizite.

Vizita e Erdogan në Tiranë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:19

Gazetarët e A2 CNN, Klevin Muka dhe Julian Kasapi, japin detaje mbi agjendën e vizitës së Presidentit të Turqisë dhe akset që bllokohen si pasojë e kësaj vizite.