Vizita e fundit si kancelare, dekorata e Ramës dhe ecuria e Procesit të Berlinit

Publikuar më: 14/9/2021, ora 14:11

Vizita e fundit si kancelare, dekorata e Ramës dhe ecuria e Procesit të Berlinit

Publikuar më: 14/9/2021, ora 14:11

I ftuar në studion e “Ditari” në A2 CNN ishte analisti Gjergji Vurmo.