Vizita e Kim Jong Un në Rusi, e para jashtë vendit pas pandemisë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 08:24

Vizita e Kim Jong Un në Rusi, e para jashtë vendit pas pandemisë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 08:24

Vizita e Kim Jong Un, liderit të Koresë së Veriut në Rusi, ka ngjallur shumë kureshtje dhe kjo ndodh sa herë që një lider i këtij profili, del jashtë vendit. Siguria personale e tij dhe paranojat që duket sikur i përkasin një tjetër bote, mbeten objekt i mediave ndërkombëtare. Treni i blinduar jeshil, është një fortesë lëvizëse me shumë salla për konferenca e takime, restorante të klasit të parë, e deri tek vaskat me hidromasazh. Më shumë nga këto detaje dha në “Dita Jonë” eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare Marlind Laçi.

Vizita e Kim Jong Un në Rusi, e para jashtë vendit pas pandemisë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 08:24

Vizita e Kim Jong Un, liderit të Koresë së Veriut në Rusi, ka ngjallur shumë kureshtje dhe kjo ndodh sa herë që një lider i këtij profili, del jashtë vendit. Siguria personale e tij dhe paranojat që duket sikur i përkasin një tjetër bote, mbeten objekt i mediave ndërkombëtare. Treni i blinduar jeshil, është një fortesë lëvizëse me shumë salla për konferenca e takime, restorante të klasit të parë, e deri tek vaskat me hidromasazh. Më shumë nga këto detaje dha në “Dita Jonë” eksperti i marrëdhënieve ndërkombëtare Marlind Laçi.