Vizita e kryeministrit në Ankara dhe debati për boshtin e Shqipërisë

Profesori i marrëdhënieve ndërkombëtare, z. Enri Hide, analizon në “Ditari” takimet e kreut të qeverisë Edi Rama, në aksin Greqi-Turqi.