Takimi Rama-Kurti në Kosovë, Avdia: Ka zbutur klimën mes dy kryeministrave

Përditësuar më: 28/9/2021, ora 10:20

Takimi Rama-Kurti në Kosovë, Avdia: Ka zbutur klimën mes dy kryeministrave

Përditësuar më: 28/9/2021, ora 10:20

Një ditë pas vizitës së kryeministrit Rama në Kosovë, analisti Tomorr Avdia shprehet se ka zbutur klimën mes dy kryeministrave Rama-Kurti. Vizita e Ramës ka ardhur në një kohë, kur Kosova ka vënë në jetë vendimin për reciprocitetin e targave, gjë që ka acaruar palët dhe serbët kanë vënë barrikada për të kundërshtuar këtë vendim.

Takimi Rama-Kurti në Kosovë, Avdia: Ka zbutur klimën mes dy kryeministrave

Përditësuar më: 28/9/2021, ora 10:20

Një ditë pas vizitës së kryeministrit Rama në Kosovë, analisti Tomorr Avdia shprehet se ka zbutur klimën mes dy kryeministrave Rama-Kurti. Vizita e Ramës ka ardhur në një kohë, kur Kosova ka vënë në jetë vendimin për reciprocitetin e targave, gjë që ka acaruar palët dhe serbët kanë vënë barrikada për të kundërshtuar këtë vendim.