Vizita e Ramës në Londër në sytë e shqiptarëve aty: E vonuar, por mund të sjellë lehtësimin e vizave

Publikuar më: 23/3/2023, ora 23:10

Vizita e Ramës në Londër në sytë e shqiptarëve aty: E vonuar, por mund të sjellë lehtësimin e vizave

Publikuar më: 23/3/2023, ora 23:10

Vizita e kryeministrit Edi Rama në Londër dhe takimi me homologun britanik Rishi Sunak ishte kryefjala e politikës në Tiranë, ndoshta më pak në kryeqytetin britanik.

Vizita e Ramës në Londër në sytë e shqiptarëve aty: E vonuar, por mund të sjellë lehtësimin e vizave

Publikuar më: 23/3/2023, ora 23:10

Vizita e kryeministrit Edi Rama në Londër dhe takimi me homologun britanik Rishi Sunak ishte kryefjala e politikës në Tiranë, ndoshta më pak në kryeqytetin britanik.