Vizita e Trump, Teksasi dhe Ohio nuk mirëpresin presidentin amerikan – A2

Vizita e Trump, Teksasi dhe Ohio nuk mirëpresin presidentin amerikan

Komunitetet në El Paso të Teksasit dhe Dejton të Ohajos, ku 31 persona u vranë dhe shumë të tjerë u plagosën, nuk pranojnë vizitat e planifikuara të presidentit Donald Trump në qytetet e tyre. Ndërsa banorët mbajnë zi, disa politikanë të këtyre zonave pohojnë se kreu i Shtëpisë së Bardhë nuk është i mirëpritur.