Vizita në Gjermani, Osmani e konsideron të rrezikshme nismën “Open Balkans”

Vizitën në Gjermani e shfrytëzoi për të treguar qëndrimin e prerë të Kosovës për nismën “Ballkani i Hapur”. Presidentja, Vjosa Osmani, u rreshtua krah kryeministrit Albin Kurti, teksa tha se iniciativa rajonale po përpiqet të zëvendësojë “Procesin e Berlinit” dhe kjo do ta vonojë integrimin europian të rajonit.