Vizita në Japoni, kryeministri Rama dhe delegacioni shqiptar takime në Tokio

Publikuar më: 21/2/2023, ora 11:37

Vizita në Japoni, kryeministri Rama dhe delegacioni shqiptar takime në Tokio

Publikuar më: 21/2/2023, ora 11:37

Kryeministri Edi Rama nisi sot vizitën zyrtare në Japoni. Pjesë e delegacionit shqiptar janë ministrja e Bujqësisë, e Mjedisit dhe e Turizmit dhe ajo e Financave. Fjorela Beleshi na njeh me më shumë detaje nga agjenda e kryeministrit Rama.

Vizita në Japoni, kryeministri Rama dhe delegacioni shqiptar takime në Tokio

Publikuar më: 21/2/2023, ora 11:37

Kryeministri Edi Rama nisi sot vizitën zyrtare në Japoni. Pjesë e delegacionit shqiptar janë ministrja e Bujqësisë, e Mjedisit dhe e Turizmit dhe ajo e Financave. Fjorela Beleshi na njeh me më shumë detaje nga agjenda e kryeministrit Rama.