Vizita në Kosovë, Lajçak: Takimi Kurti-Vuçiç për pak ditë, ky vit ka potencial

Pasi përfunduan takimet në Prishtinë, erdhën dhe deklaratat zyrtare. Zevendësndihmësi i sekretarit amerikan të shtetit, Mattheë Palmer, dhe i emëruari i posaçëm i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, zbuluan detaje të bisedave me drejtuesit e shtetit dhe përfaqësuesit e opozitës.