Vizita në Kosovë, Osmani kërkon traktat mbrojtje të ndërsjellë, Begaj kërkon vijimin e dialogut

Publikuar më: 15/8/2022, ora 15:36

Vizita në Kosovë, Osmani kërkon traktat mbrojtje të ndërsjellë, Begaj kërkon vijimin e dialogut

Publikuar më: 15/8/2022, ora 15:36

Bajram Begaj zhvilloi vizitën e parë jashtë vendit në Kosovë ku u prit nga Presidentja Vjosa Osmani. Pas ceremonialit shtetëror, dy presidentët dhanë një deklaratë për shtyp ku theksin e vendosën te siguria dhe paqja në rajon.

Vizita në Kosovë, Osmani kërkon traktat mbrojtje të ndërsjellë, Begaj kërkon vijimin e dialogut

Publikuar më: 15/8/2022, ora 15:36

Bajram Begaj zhvilloi vizitën e parë jashtë vendit në Kosovë ku u prit nga Presidentja Vjosa Osmani. Pas ceremonialit shtetëror, dy presidentët dhanë një deklaratë për shtyp ku theksin e vendosën te siguria dhe paqja në rajon.