Vizita “private” në Greqi, Rama diskuton për detin, raportet bilaterale dhe pandeminë

Pas vizitës dyditore në Turqi, gjeti kohë edhe për një ndalesë të shkurtër në Greqi. Kryeministri Edi Rama, u takua me ministrin e Jashtëm, Nikos Dendias, në atë që mediat helene e raportuan si një “vizitë private” të shefit të qeverisë shqiptare. Temat e diskutimit u bënë publike, ndërsa përmbajtja jo.