Vizitorët të rrezikuar, Llixha, fshati kurativ i mbytur me plehra

Ujërat termale në Llixha të Elbasanit tashmë janë të njohura jo vetëm brenda vendit, por edhe jashtë tij për efektet kurative. Këtë fakt e vërtetojnë vizitorët e shumtë që vijnë nga vendi, Kosova dhe Maqedonia e Veriut.