Vjen studentja nga Wuhani, mbërrijnë në Shqipëri 5 shtetas nga Kina

Pesë shtetas, shqiptarë dhe kinezë, kanë hyrë në Shqipëri deri tani nga aeroportet e vendeve transit. Autoritetet shëndetësore bëjnë të ditur se të ardhurit nuk kanë pasur shenja të koronavirusit, por janë ende në monitorim. Ndërkohë, burime të sigurta për A2 bëjnë të ditur se edhe një studente që mësonte në Wuhan tashmë ka mbërritur në Shqipëri.